Bonnie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

I Feel Love

Vlozila som cedecko Mozarta a mala sa spustit Magicka flauta, lenze winamp si svojvolne natiahol Jimmyho Sommervilla s I Feel Love.

Tazka sranda, pretoze na icq mam kamosku, ktora mi dotycnu mp3 poslala a ktora je poziadana, aby bosorovala vo veci v ramci ktorej feelujem love. S napatim ocakavame, ci sa dostavi reakcia na omluvnu sms, ktoru som zacala povabnym vstupom „Do prdele, kurva, prepac!:-(…


Podarilo sa mi vypotit skutocne filistinsky kusok. Nakopala by som sa, keby som si dociahla na svoj povabny zadok. Mohol mi nan docahovat jeden krasny, vysoky, svalnaty, mlady, mudry, vtipny, bohaty, ohnivy chlapec s velkym … no a zrovna tento mi nan docahovat nebude, dohaja! Kamoske som vylozila situaciu i svoje pubertalne konanie, tu to popisovat nebudem, nechcem tu byt do rana, možno niekedy inokedy, lebo to je na dlho, skonzultovala som s nou ten vykricnik i smajliky a odpalila sms v 2 balikoch.

Pokracovanie omluvnej sms malo uz distingvovanejsi format, citujem: Ja viem, ze sa toto nepatri robit. Ano, nepatri. Komu by sa to pacilo? Da sa to nejak vysvetlit? Da. Ale ja sa hanbim.Tak radsej poviem zas len prepac a pridam aj 3xprepac a ak pomoze tak aj do nebies budem volat prepac:-). A s dovolenim sa odporucim do mysacej diery, kde poprosim panbozka, aby to uz konecne zorganizoval tak, ze vsetky blbosti, ktore sa na svete daju robit, uz nebudem vykonat len ja sama, ale niekto mi s nimi pomoze a ze aj sibat uz bude konecne aj niekomu inemu a nielen stale len mne. Napriklad aj tebe by mohlo, nech sa vyrovna skore:-).

Prva presla, aspon myslim, lebo mi prisiel vypis. Ale pri druhej som spanikarila, lebo vypis nepresiel. Tak sa pytam priatelky, ci mam tu druhu poslat este raz. Ona na to, "no ved ano, ked nepresla". Nebolo mi viac treba, takto posmelena, som frisko tu druhu, akoze neposlanu, poslala. Este som ani poriadne nedala ruky dole z tych krpatych tuplikov, ked pristali naraz 2 vypisy. Ako inak, tej istej spravy, ze presla 2x, no fasa. Drsnejsimi slovami som priatelke okomentovala, ze co si o mne moj najedovany krasavec pomysli (doslova som napisala, ze si pomysli, ze mi jebe nadobro. boze, ak sa k tomuto dostane niekedy moja mama, mam po pi...uz len za ten slovnik, a ak sa anytime rozpisem aj tak o zivote, tak pri obsahu mi snad mamenka omdlie, alebo ma da k dodatocnej adopcii, pretoze co ja stvaram v poslednej dobe, tak tomu sa cuduje kazdy, aj moj psycholog, aj moj gynekolog, aj moj stomatolog, aj ja, ale ja sa bavim, vsak vlastne aj oni, vzdy su celi zhavi na nove storky), lebo tam ma 2 spravy 3x(!) a ona na to, ze citujem, sak nevadi. Povedala, ze teraz musime len cakat, co na to on.


Sedim tu ako v nejakej NASA kukani, pred sebou mam vsetky mobily a otvorene vsetky panely, kde ma moze najedovany krasavec kontaktovat, (ak niekedy v zivote prestane byt najedovany) a ze ich je dost, lebo som ho riadne, chudaka, zamotala a ten musí byt teraz dobre na mna nie ze najedovany, ale nasrany a dobre vyplesknuty z toho odhalenia a asi sa nerehoce ako tur, ale skor nadava ako spacek. (Lebo ked vam z telefonu B napise osoba A, tak nebudete sa cudovat ...???)

Myslim, ze je perverzne vyborne, ze si pestujem uchvatny, kvalitny (a co uz je povazlive, veru uz i pocetny) harem a chodim vesper podporovat v ideovom hnuti – ze neriesit ci (nejaky ON) zavola, ci nezavola, ci pride, ci nepride, co znamena ta ktora sms a podobne. ...ale ano, ja tie idee skutocne zdielam, ale potom mi takto zadrbe a za to nemozem, to mi azda kazda, (alebo aspon niektora), potvrdi a nielenze riesim obsah, ale aj smajlicky a vykricnicky a natolko ma zaujima, ci odpovie (a aj co - nie ze odpovie a posle ma vieme kam), ze pokial su tu nejake bosorky a bosoraci, tak ich tymto ziadam o spolupracu, aby bosorovali v moj prospech

(cim bude saturovany aj ON a habadura na nom spachana,

lebo som prenho stvorena:-) )  

(ved sa to nerymuje, tak preco to davam pod seba?lebo mi drbe,to uz som spomenula vyssie, tym sa to vysvetluje asi)  

 

Ballans motto:

Pro jedno kviti slunce nesviti

(ps: ale keby ste, damy, videli toto kviti (take cervene pusinky mi posielal,no,tak veru,ja si ich asi necham zaramovat,lebo co)…aaach…uz aj by ste mi vypekali a buchty a bonboniery a pralinky a vsakovake ukludnovadla posielali, lebo by ste chapali, ze ak nezavola, alebo zavola a posle ma vieme kam, tak to bude strasneeeeee!!!)

 

PS: keby ste chceli vediet, ze co mi to napadlo tak naraz pisat, tak to viem uplne presne. Za to moze tato tu: Outsideristka (pre mna familiarne outka, uz prislubila bosorovanie) a sucasne vam ju odporucam do dlhodobejsej pozornosti, lebo sa tu bude podla vsetkeho zaujimavo vetrat:-)

 

 


Len tak | stály odkaz

Komentáre

  1. raz darmo si nasa :)))
    .
    publikované: 10.07.2009 10:18:00 | autor: vesper (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Cítim lásku - jedna geniálna pesnička:-)))
    a ako to dopadlo? už dosahuje na tvoj pôvabný zadok? O_ô
    publikované: 10.07.2009 11:55:32 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :-)dobre sa vam smeje,moje?:-)
    vesp:dakujem za klubove uvitanie:-)
    dere:vobec,ticho po pesine.baby carujte,inak budem musiet zacat zvazovat ine moduly riesenia - typu vymaz ho;je to vol-dokonca korunovany-tak mi nanho hovoria,a podobne.a to chceme...?:-)
    publikované: 10.07.2009 13:59:09 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Rozumiem len časti v PS
    linky na vesper a outsideristku mi nefungujúúú :-(.
    publikované: 10.07.2009 14:10:13 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Racan,
    dik za upozornenie,vies,ze ani mne?:-)idem sa na to pozriet...
    myslis v PS,alebo ps?ale to je jedno,comu nerozumies?
    publikované: 10.07.2009 14:25:40 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. linky
    ok,nejak sa zmenil protokol,tak sa mi zblbli.mozbyt som to aj ja nejako zblbla,ale si to uz nepamatam.
    publikované: 10.07.2009 14:33:51 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  7. V časti veľké PS práveže rozumiem všetkému.
    Zvyšok je pre mňa španielska dedine, no ale to je jedno, som si aspoň takto milo zacestoval :-).
    publikované: 10.07.2009 14:39:48 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Bože, tí chlapi sú ale slizkí! :D
    publikované: 10.07.2009 14:51:02 | autor: Aaach (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. bonnie,
    tak ta Tvoja smska mi pripomenula intrak, ked sa ide pit "prve pravidlo sockovice: vypni telefon. druhe pravidlo sockovice: vypni telefon!! tretie pravdilo sockovice: TAK, KURVA, VYPNI TEN TELEFON, KED CHCES PIT!" lebo vacsinou ono to chyta, napisat niekomu nieco, alebo ak si odvaznejsia a zavolat... tym nechcem povedat, ze ta smska vyznela opito, len to bolo take... zufalo mile :))

    a suhlasim s tym, ze netreba riesit. v hlave mas kopec svojich chaotickych myslienok, no naco, nechapem naco si ju spinit este tym,ze si do nej vylejes tie jeho, ze budes rozmyslat za neho, ze co si mysli on, ako to zoberie, atd. wtf? stop!

    a cakanie je faaaaaajn. neviem, ci je to uchylka, ale ak hej, tak warhol ju ma tiez, lebo povedal "the idea of waiting for something makes it more exciting" a podla mna to tak je, a basta!

    samozrejme, ze poctivo bosorujem!! (zatial sa iba ucim a googlujem, ale uz som nasla taku fasa gulu, co ti odpovie na otazku, aha: http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php?rnd=783 :DDD. sranda to je. a najdeme aj sposob, ako tomu kvietku pocarovat, uvidis!

    no a ta pesnicka... mi pripomenula tuto pesnicku http://www.youtube.com/watch?v=BrNunetMk44 ja viem, ze je to odvec, ale je to funny a bavi ma to moc :DD vonč ju tejk mi tú... fanky táááááááun... ach, masaker.

    a dakujem za citanie, bonnie, sestra z ghetta :))

    (a ocakavam podrobny blogovy opis vyvoja situacie!
    publikované: 10.07.2009 15:39:18 | autor: outsideristka (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Outka,
    take ze zufalo mile sms ja potim za triezva(ale to ne furt,to je vysledok jednej divnej terapie,posobenia tohto objekta a nejakych neprebadanych vesmirnych sil),ani na ten chlast sa nemozem vyhovorit.mala by som sa skusit ozrat a potom nieco skusit vytukat...:-)))
    ano,momentalne mam tolko inych starosti,ze som v stop stave,ale ked opadnu,tak neviem,neviem,obavam sa,ze budem uchylkovat ako ty a warhol,lebo si tiez myslim,ze to je uzasna uchylka,akurat by som si mala najst inu idea of waiting...lenze pocita sa to,aj ked je to prilis predpokladatelne?:-)
    za tu gulu pekne dakujem,ale na zasadne zivotne otazky mi odpovedala tak nevhodnym sposobom,ze som jej vynadala a nemilosrdne zavrela panel:-) napriek tomu verim,ze najdeme sposob,ako pocarujeme kvietku,pretoze si sa do veci pustila s ozajstnym nasadenim:-))
    to funky sa sem hodi:-)dik
    no este aby si nadavala,ked uz si ma aktivovala a vyprudila:-)))
    mila chuliganka,ak ocakavas srdceryvne popisy kontrolnej technickej veze,tak smola,budem mimo signalov a ked sa k nejakym signalom dostanem,tak nimi nebudem mrhat na taketo marnosti (dufam:-) )...ale pokial ma posle kamsi,tak sa samozrejme pochvalim a nieco tu usporiadame:-))
    publikované: 10.07.2009 21:05:46 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  11. bonnie
    najsammnam je vodka s kaktusovym dzusom!!

    no warhol je fasa, citala som jeho filozofiu, teda knihu, kde spisal vsetko, co mal v hlave, a bolo to uzasne, napr. este tvrdil, ze "ak nieco prestanes chciet, vtedy to ziskas. to je absolutny axiom" :)))

    ta gula je nahodou strasne vtipna :DD nesmies s nou riesit zivotne otazky, to je iba obycajna gula... ja som sa jej pytala, ci m. jackson zije a ona, ze mozno ano a potom som sa spytala, ci zijem ja a ona ukazala nie :DD bud je to srandistka, ale tu gulu niekto riadne nadrbal a teraz nevie, co hovori, tak! :)

    gangsterka, ak sa clyde opovazi niekam Ta poslat, tak to potom... prejdeme z bosoractva na woo doo, a basta!
    publikované: 11.07.2009 02:00:50 | autor: outsideristka (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Bonnie...
    ani zaspať som nemohol, lebo som nevedel, čo tam patrí miesto troch bodiek: "Mohol mi nan docahovat jeden krasny, vysoky, svalnaty, mlady, mudry, vtipny, bohaty, ohnivy chlapec s velkym …"
    Čo tam na koniec ide?! Kontom? Mozgom? Šarmom? Citom? Papagájom? ((((-:
    publikované: 11.07.2009 10:35:37 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  13. outka a
    kolko tych vodiek k pomere k dzusu?mas moc dobre a podnetne napady:-))
    ten warhol je fakt fasa,tusim to bol moj brat,abo syn,abo otec,abo nejaky spojenec,ma rovnake zavery ako ja.;jakze sa vola ta kniha?po tej sa obzriem,dik za tip:-)
    dobre,beriem gulu na milost:-)
    si rozkosna,moja mila,ale situacia sa vyvija strasne,strasnejsie,nastrasnejsie.tusim dostavam teplotu a tusim som nemala robit take habadury,pretoze fesak ma nikam neposiela,ale chce za mnou prist...to je strasneeee,on asi necital tie 2ks sms,alebo je natvrdly(hoci teda tak ani nahodou nevyzera,naopak,vyzera ako genius a este k tomu kraaaaasny)...draha,nebola si ciste nahodou nadrbana,ked si bosorovala?volajaka som zmatena z toho vyvoja...achjaj...ukludnuje ma,ze mas v zalohe to vudu:-)
    publikované: 12.07.2009 14:42:23 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  14. lasky,
    to je uplne jednoduche...len si predstav zasneny pohlad zeny...
    publikované: 12.07.2009 14:45:32 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  15. bonnieeee!!
    bola som odsockovana, ale som spat, tak! a teraz idem zodpovedat vsetky tvoje otazky, draha.

    co sa tyka pomeru vodky a dzusu, to ide tak...od oka. (a ked mas tie oci zaslzene, vodky sa uleje ovela, ooooovela viac, lebo cez slzy sa tazko pozera a vodky ma este aj rovnaku farbu, takze je to znacne mätuce a proste... sa uleje viac. uplne nepodmienene.

    warhol bol iny penisak, ti poviem. mna fascinuje vacsina jeho myslienok a prac, dokonca som o jeho sexualite a pohlade na lasku pisala aj seminarku, proste ma zaujima ten clovek (a s niektorymi vecami sa feste ze stotoznujem) a kniha sa vola "od A do B a zase zpet", mam ju v cestine a je to moje najoblubenejsie citanie, lebo to mozem citat dookola.

    a som zvedava, ako s fesakom. ci sa sprava slusne, a tak. lebo inac, bude vúdu, a to nie len take to, "prikladacie", kedy vas budeme ako babiky prikladat k sebe... ach, nejaka bosoracka seansa by sa zisla... :))
    publikované: 19.07.2009 16:33:28 | autor: outsideristka (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Outka,
    dik za spravicku,aj ja som odskockovana a nepraj si vediet,aku mam kovbojku,ked si chcem priskocit:-)to nemozem ani popisat,lebo odvezu mna,alebo nasich.
    ten recept znie simple,to y som si mohla zapamatat,ak si tu ale dakedy zriadim receptarsku rubriku,tento navod asi zaradim:-)
    warholaka budem zhanat,ak vies,ked ho maju,sem s tipom,pls.
    s fesim je to hrozne,bez bosorackych vplyvov to zrejme nepojde.treba pobosorovat aj mna,ja to tak mrvim,ze by bol sprosty,keby reagoval uspokojivejsie:-)momentalne som jakz-takz v klude,mam tak defektne ostrihanu ofinu,ze je lepsie,ze ma nevidi:-)))
    publikované: 21.07.2009 23:46:25 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  17. abradakabra
    vsimni si, ze musis v tomto tvare. a nie v tvare abrakadabraka. a je to. uz ti zavola.
    publikované: 26.07.2009 14:33:10 | autor: bookzin (e-mail, web, autorizovaný)
  18. no coko,
    uz si to mrmlem,dufam,ze nepopletiem intonaciu,pocet opakovani,dychanie,svetovu stranu a podobne.ak to vyjde,mas u mna coko-ladku:-)....bueeee...ale to nevyjde...vidim,ze je mimo pc,co ak je aj mimo telefonu?alebo zdraveho rozumu?alebo ze mimo zaujmu o uzasnu bonnie?co potom...no?:-))))
    publikované: 26.07.2009 14:40:36 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  19. hmmmmm
    zaujmavo pises...dufam, ze to dobre dopadlo
    idem kuk aj nieco ine
    publikované: 01.09.2009 12:38:41 | autor: Ivan K (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Ivan,
    dik,to by som sa nenazdala takemu ohodnoteniu...a vec je v procese,ale u ladu...nedopadlo...
    publikované: 01.09.2009 13:58:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014