Bonnie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neodišla v svojej sukni...

Mam rada spontannost. Spontannost, ktora prichadza len tak. Robi mi dobry pocit a ostava mi po nej dobry pocit.
Stavila sa u mna kamoska. Pytala sa, ako jej svedci tricko s nejakym brutalne detskym motivom na jej brutalne krasnych prsiach. Ona ich tak nehodnoti, durdi sa, ze ich ma velke a take napadne, ze kazdy druhy ma potrebu na ne civiet, alebo ich komentovat. Lenze ak je niekto ako lata, ma 174 cm, 57 kg a take baywatchovske prednosti, tak to proste nejde prehliadnut. Neviem, ci do skupiny nejapnych komentatorov a ocumovacov zahrna aj mna, lebo ja jej ich pochvalim vzdy, pretoze su natolko neprehliadnutelne, ze vzdy ma uputaju, vzdy sa na ne musim zadivat a pochvalit ich. Den predtym mala este brutalnejsie tricko, ku ktoremu si tiez vyziadala koment - aj to bolo od Balatonu, vraj za 40,-, opat s motivom nejakych skriabancov od tigrika cez prsia - nieco podobne, ako ked sa vam cez obrazovku zvezie icq T zero. Od tricka som rychlo presla k hodnoteniu jej noh v kratkych sortkach, ktore boli tiez uzasne - opalene, stihle, svalnate, pekne tvarovane. Zverila sa mi, ze nechcela nosit kratke sucasti oblecenia, lebo mala v detstve popaleninu. Presla som niekolkokrat prstami tie nepatrne rezidua stop jazviciek na stehne a skonstatovala, ze to nepotrebuje ani laser a ze to ani trosku nenarusa estetiku jej haxni. Asi si to vzala k srdcu, pretoze tentoraz mala riflovu minisuknu, ktoru som jej tiez pochvalila, navrch k tomu tricku. Vlastne som ju chvalila celu, lebo bola cela krasna, taka ziariaca - vysvitlo, ze je zamilovana. A zamilovala sa postupne, asi po roku spoluzitia do svojho chlapca. To je na samostatny opus - postupne zamilovavanie sa, ale uvedomila som si pri tom, aky je to "nebezpecny" proces a ze je to vlastne dost dobre mozne...

Postavi sa, rozopina opasok a ukazuje, ze je jej volna, ze ma doma este jednu taku istu, ze sa dobre nosi, ze je to levistrausska, dava ju dole, hovori, nech si ju vyskusam, ze ak mi bude, tak mi tu druhu donesie. Tak si ju skusam, otrcam sa pred zrkadlom, hovorim si, not bad (hlavne v suvislosti s tym, ze aj mne je, chvalabohu, volna), pridem sa otrcit pred nu a ona na to, ze mi je bohovsky, ze kebyze moze odist v nohavickach, tak mi ju tam rovno necha. Spomenula som si na svoju riflovu, elasticku mini v skrini - ale este o kusok kratsiu, hodila ju na seba a prisla sa predviest a ona na to, ze super, ze aj ta mi sedi, ze ci si ju moze vyskusat. Zhodila som suknu zo seba a so slovami no jasne, jej ju podala. Ked si ju natiahla, skonstatovala som, ze jej sa hodi lepsie, ze jej ju dam, ze je aj primeranejsia k jej veku, ze mne uz mama nedovoli take nosit, ze k mojmu veku sa take nehodia. Vacsinou ide o tie kusky, ktore nie su od mamy. Pokial ma nejakou minidlzkou siat, ci sukne, ci kratasov obdari mama, tak to mozem podla nej smelo nosit a hodi sa to ku mne dokonale. Neviem, v com je pes zakopany, ale poslednu dobu tvrdim a myslim si, ze moji rodicia maju pubertu a uz nevedia, co by stvarali od dobroty. Oni tvrdia, ze ju mam ja a ja s nimi suhlasim, ale si ju na rozdiel od nich aspon priznam. Lebo puberta sa podla mna dostavuje v cykloch. Maju ju uz malicke deticky, potom ich prejde, potom pride, potom prejde, takto dokola sa to cyklicky opakuje az pride ta biologicka, kedy o tom nikto nepochybuje, ze sa v nej adolescent nachodi, odhliadnuc od toho, ci sa pubertalne prejavuje, alebo nie. Proste to hovoria knihy, ze v nej ma byt, tak je do nej proste zaradeny a iba sa konstatuje, ako nenapadne, alebo burlivo prebieha. Neberu sa do uvahy nejake posuny. Maximalne sa zhodnoti, ze niekto z puberty nevyrastol nikdy. S tym moc nesuhlasim, pretoze to je iba zdanie v ramci toho, ze ona puberta nas atakuje cyklicky a niekedy stretneme onoho atakovaneho prave v stadiu jej dostavenia, tak to potom posobi tak, akoby z nej nikdy nevysiel. A ako tak pozeram na seba, ale hlavne na nasich, tak to tak bude stale. Tymto poznanim som so svojou cyklickou pubertou zmierena a zacinam verit, ze je to proste biologicky fakt. Netusim, ako toto poznanie sprostredkujem nasim, pretoze som si ista, ze sa takej teorii budu horlivo branit, pretoze su zmiereni s tym, ze po detstve, puberte a dokonalej dospelackej forme nasleduje senilita.  
  
Protestovala, ze to su kecy, ze si suknicu s mojou figurou kludne mozem dovolit, ale ked opacila v zrkadle tu svoju, ako sa na nej vynima ta sukna, tak bez dlheho vahania privolila, ze dobre, ze uz ma i v com odist a ze svoju suknu mi rovno nechava, ze ju nemusim ani prat, ze si ju dala len dnes na seba. Bolo to take pohodove, ta predstava, ze baba vyjde z domu v jednej sukni, cestou skoci len do prace a ku kamoske a vrati sa v inej sukni, cela rada, ze sa nemusi mestom promenadovat len v nohavickach (ona by toho snad prinajhorsom i bola schopna, keby som ju uprosila:-) ), ma tak nadchla, ze hoci som po jej odchode nahadzovala do pracky modre pradlo, suknu som tam ani omylom nevhodila a tesila sa, ako si ju dam a ako z nej este dlhu chvilu budem citit tvar kriviek mojej krasavice, jej ducha a jej clovecenske a priatelkovske teplo, ktore zanechala vo vlaknach. Snad sa zo mna nestava fetisista, snad mam ozaj len pubertu...

Ballans motto:
Nech ziju uchylaci a pubertaci!

 


Len tak | stály odkaz

Komentáre

  1. Očúvaj, Bonnie, pochváliť prsia kamoške
    je excelentný počin, Ty brďo!!
    Čo tam po puberte! Hovor, že si adolescent, to je skoro jako docent a uvidíš, že bude jenom dobre!
    Bonnie, ale Ty máš názory jako skušená žena! Že Ty nejsi zázračný dítě, jako já?
    Co umělo číst ve třech, a trpí svou geneticky danou zvídavostí?
    publikované: 09.08.2009 20:00:21 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mito,
    ja chvalim vsetko,co sa mi paci - na hocikom:-)
    dakujem za kompliment,ale to sa ti asi iba daco mari:-) skusena-neskusena,som vecne dieta,ak pominiem ataky puberty,pravdepodobne raz plynule prejdem do infantilnej senility:-) geneticky danou zvidavosti samozrejme trpim,ale mne tak nevadi, ako nou trapim mojich rodicov, ked predostriem pri obede svoje "zvidave" otazky.nasi to zavse riesia tak,ze uz dopredu pripravia zoznam takmer este nemoznejsich otazok,ake by som v uprimnom zaujme vymyslela ja:-) su to pubertaci,furt to vravim:-))
    publikované: 09.08.2009 20:23:15 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Ber to tak, Bonnie,ze mas stastie na rodicov.
    Normalne Ti zavidim!
    publikované: 09.08.2009 20:33:59 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. by si dozavidel,
    keby si bol u toho,ked maju tie svoje pubertalne zachvaty - jednemu davaju zabrat,ti poviem:-)))
    publikované: 09.08.2009 20:38:30 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Bonnie,
    ako vám závidím "té štihlé nošky" v mini číslach.
    No a s tou pubertou je to veru tak. Aj ja sem tam mame poviem , že je síce o 20 rokov staršia ako ja, ale nezrelá a ona nevie pochopiť.Netýka sa to len obliekania ale aj líčenia.
    Ešte viditeľnejšie je puberta u mužov.Nech mi prepáčia všetky výnimky, ktorých som sa dotkla.
    publikované: 09.08.2009 20:42:53 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Bonnie, vydržať musíš. Rodičov.
    To je pravda veliká a né, že se Tě to netýká!
    Pekne komentujes a si asi fakt fajn dievca. Nevadi!
    niekto sa najde, kto Ti zivot osladi!
    At Ti rodicia vydrzia dlho, dlho mladi, aspon duchom!
    publikované: 09.08.2009 20:50:01 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Vasilisa,
    k tym sa da dopracovat,od nejakeho veku to uz veru nie je "zadarmo":-) vesper v niektorom z nedavnych clankov popisuje metodu,ktoru podstupuje,som zvedava na vysledky,ja som zo zvedavosti podstupila dost brutalnu procedurku a pridala k nej plavanie a saunu mohla som po nej zas sachovat v 36 a uplne v pohode v 38-cke.Odhliadnuc od toho,ze je pri tom teplo jak svina,ze si musis silno namyslat,ze to neboli,najviac ma pri tom stvalo,ze u toho treba vela pit a potom cikat,samozrejme.ale jak zacne fungovat lymfa,jak ma,tak uz je to ok.
    btw,puberta je niekedy roztomila,ale niekedy na zabitie - hlavne,ak ma atak nase okolie a nie zrovna my:-)
    publikované: 09.08.2009 20:54:57 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Vasiliso dvadsaťšesťročná, si ma nakopla!
    Dotýkati sa výjimek, byť spadlých na zem, zapovídá se přísně!Koloběh života to tak zařídil, že navracíš se k dítěti. Opět se začneš počůrávat, kakat nekontrolovaně a když cejtíš, že umíráš, měla by jsi se smát! Aby to bylo vo trošku jiný než na začátku!
    publikované: 09.08.2009 20:59:06 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Dakujem za mile prianie,
    co mi od Mita na blog vanie.

    PS: nech rodicom zasibava jak len chce,ja to vydrzim:-)hlavne,nech su tu vecne!:-)
    publikované: 09.08.2009 21:04:43 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Bonnie!!!
    Mat taku dceru tak som king, najvacsi zo vsetkych kingov na svete!
    publikované: 09.08.2009 21:10:54 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Miťo,
    to je to uzatvorenie života. Ja som ti ale myslela ešte na stredný vek, ke´d je hlava ešte nie celá šedivá a riť začína byť bláznivá.
    publikované: 09.08.2009 21:15:49 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  12. zdravím Bonnie :-)
    och bože, som ešte nevidela dobrú riflovú minisukňu, ale to je štýlom obliekania a nie pubertou :-) ale balans motto sa mi páči hlavne úchyláci na nožičky, sú tu nejakí? :-)))))))))) a k tým nohám, to chce dlhodobé nosenie vysokých opätkov, keď toto žena nevie, tak dovi dopo ňňňň ale dobrá pesnička O_ô
    publikované: 09.08.2009 21:18:52 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Mito,
    to povedz nasim a mozno konecne prestanem pocuvat to ich lamentovanie:-))) jedina ich polahcujuca okolnost je,ze ma miluju:-)a ja ich:-)
    publikované: 09.08.2009 21:21:22 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Vasiliso, bláznivú riť :-))
    mám ja,predsa! A vieš, že keď som tančil onehdá pri tyči, na večierku osamelých dôchodcov, aj mi mladé dievčatá tlieskali? :-)))
    Naučila ma to suseda od vedľa, ona je brušná tanečnica od voľakadiaľ až z Pákistánu, či odkiaľ. Krúti bruchom ako za mlada.
    publikované: 09.08.2009 21:25:23 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Cau Dere,
    tak tato,tato co som dostala,je vazne bomba,vies,aku v nej mam rit?bozsku:-))a dokonca sa v nej da chodit i sediet:-)joj,daj pokoj s vysokymi opatkami,prakticky som prisla na to,ze sa v nich treba predviest na nevyhnutnu dobu a nie premavat v nich dlhodobo.necitas ortopedicke clanky?aku pliagu to robi s nohami?a jak sa v nich soferuje blbo?som sa predvcerom prezuvala za jazdy,policajti v aute vedla mna sa nestacili divit tomu telocviku:-)ale mali smolu,boli v odbocovacom pruhu:-))
    publikované: 09.08.2009 21:26:46 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Bonnie, Tvojim vravím: Treby vydrzat!
    Ono ju to prejde. Najde si uzasneho chalana, mozno sa aj vyda,
    dietatko tiez spravi svoje, a bude konecne klud v rodine:-)))
    publikované: 09.08.2009 21:28:25 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Miťo,
    aj ja chcem chodiť na také seanse. Kedy a kde bude najbližšia?
    publikované: 09.08.2009 21:38:27 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Tam iba osamelí chodia, Vasiliso!
    Vstup zdarma, chalani za polovicu!
    Naliali do mna vínčiska a bež im to ukázať, Miťo! Lebo u nás, tunáka, ma tak všetci volajú.
    Tak som išiel, lebo skutočne tie dve dievčatá působili dojmom, že to robia prvýkrát v živote, myslím tým tanec u tyče.
    A čo sa teho tanca týče, dopadlo to nad očakávanie. Za slipáma som mal skoro dve eurá. V drobných :-)))))
    publikované: 09.08.2009 21:55:38 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  19. Bonnie
    ze kebyze moze odist v nohavickach,

    Teraz hovorím za seba, lebo neviem či to aj ostatní muži tak cítia, ale kľudne by mohla chodiť aj bez tých nohavičiek (samozrejme, že by porušila zákon), no obzvlášť bez trička a podprsenky – tak to by mohla, lebo ako píšem mňa skôr priťahujú ženské prsia, ktoré sa skrývajú za šikovnou dekoltážou. Je pravdou, že v puberte by som bol dal neviem čo za to, keby som také prsia ako opisuješ – keby som ich videl obnažené a hoci každý deň, ale teraz skutočne, keby popri mne prechádzalo viacero žien a s rovnakým poprsím, a niektoré by boli hore bez, tak mňa by skôr lákali tie, ktorým by sa ukrývali v podprsenkách.

    Na margo veľkých vytŕčajúcich sa ženských prs mám čerstvú spomienku zhruba z pred 2-3 týždňov, keď som sa práve kvôli takej krave pobil s jej druhom na Bukovci, lebo som mu chcel zabrániť, aby ju ten ožran nezabil. No tej krave pán Boh síce pridal na prsiach, ale veľa jej ubral v hlave, lebo pred policajtmi svojho debila obhajovala. Takže mne až potom došlo, že čo je to masochizmus. A dokonca verejne, ako sa hovorí na otvorenej scéne. Laco
    publikované: 10.08.2009 06:53:35 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. bonnie, kde dostať také kamarátky
    čo vymenia šatník a zadarmo a ani po butikoch sa vláčiť netreba! To bude určite nejaký vyšší level :-)
    publikované: 10.08.2009 08:07:35 | autor: KameliaB (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Laco Terč,
    fííha, tu máme medzi sebou gentlemana ako z románu! Len vidíš, poniektoré dnešné baby tomu už vôbec nerozumejú či nechcú rozumieť
    publikované: 10.08.2009 08:10:34 | autor: KameliaB (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Laco, zastal by si sa tej - ako vravíš - kravy
    aj vtedy, keby jej pán Boh nepridal toľko na prsiach? :-)
    publikované: 10.08.2009 08:16:44 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  23. Na tomto príbehu ma fascinujú dve veci.
    Závislosť sebavedomia žien od hodnotenia ich vzhľadu okolím, a z nej vyplývajúci dôsledok - koľko času a energie ženy svojmu vzhľadu venujú.

    Už mi je o kus jasnejšie, prečo sú ženy takou ľahkou korisťou life-style časopisov.

    Zároveň som si uvedomil, že my muži zdá sa ženám málo napĺňame ich túžbu po pochvale a obdive.
    Možno (aj) preto, že hoci ženy a ich prednosti „očumujeme“, svoj obdiv nevieme dať (správne) najavo.
    publikované: 10.08.2009 08:50:04 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  24. bonnie :))
    asi ti pošlem svoju fotku ;) posledné vety sú mi veľmi sympatické :)
    publikované: 10.08.2009 09:10:25 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Račan, to by som ani nepovedala
    stalo sa mi raz na ulici, že istý manžel ten záujem dával tak najavo, že od svojej zákonitej dostal takú štipľavú cez celú pusu, až ho otočilo :)
    niekedy dokonca i skoroslintáte :)

    takže to s tým málom moc pravda nie je, len teda tá forma je často skutočne - zvláštna :)
    publikované: 10.08.2009 09:19:00 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  26. Petula, ako vravíš, niežeby sme neobdivovali, len nevieme utrafiť kóšer spôsob a mieru.
    Navyše, to čím jednej (nezákonitej) žene ulahodíme, druhá (zákonitá) "ocení" štipľavou (poznámkou) :-).
    publikované: 10.08.2009 09:26:03 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  27. horší než muži (ktorí nepoznajú kóšer spôsob a mieru)
    sú často svokrovci či najblížšia rodina ;)
    publikované: 10.08.2009 09:45:28 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  28. Najbližšia rodina to nemyslí zle.
    Len sa nazdáva, že má právo a povinnosť hodnotiť "na rovinu", čo v preklade obvykle znamená "necitlivo".
    publikované: 10.08.2009 09:53:30 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  29. sukne sú fasa
    a Boy George tiež...jo, bola som na jeho koncerte kedysi a zábava bola super....:-)
    publikované: 10.08.2009 10:05:19 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  30. Matahari, fasa je
    každá (vyzlečená) sukňa :-).
    publikované: 10.08.2009 10:08:55 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  31. ahoj fesanda
    tesi ma, ze pises :) ozvi sa mi, dik
    publikované: 10.08.2009 11:52:24 | autor: vesper (e-mail, web, autorizovaný)
  32. .
    u mna je proces iny, ja pridem u inych skusam a vzdy lamentujem, ze preco si daco take nekupim :)
    publikované: 10.08.2009 13:40:12 | autor: sygon (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. ešte som sa k tebe vrátila :)
    chcela by som mať kamošku, ku ktorej by som si zašla a spolu by sme si skúšali nejaké oblečenie, potom si ho vymenili a rozišli sa s pocitom, že sme krásne...hm, ale to asi nikdy nepôjde...

    ale dnes som sa cítila príťažlivá :) vďaka mužíčkovi

    dobrú noc, bonnie...musí byť fasa skúšať si u teba (nielen) sukne...
    publikované: 10.08.2009 22:33:20 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  34. jeee, dakujem vsetkym za reakcie,
    som v divocine,nemam pristup na net anytime,tak skusim teraz,ak vydrzi pripojenie:-)

    Terc, tato priatelka je krasna,kludne by si mohla dovolit odist v comkolvek a navyse je taka obetava,ze by toho i bola schopna,v pripade potreby.Okrem toho je genialna,mysli inak a nejake budenie pohorsenia ide mimo nej,tym sa nezaobera:-)
    Nerozumiem trosku tvojmu gentlemanskemu zasahu-hodlal si pred utokom ochranit zenu,ktoru si vo finale ohodnotil ako kravu?pretoze pred policajtami obhajovala svojho debila?myslim si,ze si situaciu nevyhodnotil spravne.pravdepodobne neslo o kravu,ale o obet domaceho nasilia.tieto obete funguju v inom rezime,je to bohuzial,casty jav,ze obete "ochranuju" nasilnikov.verejna mienka ma velmi skresleny pohlad na tuto problematiku.skus si pozriet napr.:http://www.avonprotidomacemunasiliu.sk/skutocne_pribehy/, http://www.avonprotidomacimunasili.cz/ a popremyslaj,ci ta zena nepotrebuje vacsiu pozornost a vacsiu podporu....

    Kamelia - ja ti neviem,ja mam skoro vsetky take:-))

    Racan - ano,celkom si sa trafil:-) ...a ano,ocumujte a chvalte,chvalte,aj zeny su jesitacky ako chlapi,len trosku zahadnejsie:-)))

    Dia - tesim sa na fotku:-)))
    publikované: 12.08.2009 14:44:47 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  35. Mata,Petula,Sygon,
    dik za navstevu:-)
    Vesper,fesanda,uz sa hlasim:-))
    Dia, ano,to je velice fasa pocit a ide to a nie ze nie,ake nikdy?tusim ta budem musiet presvedcit:-))...aaa, citit sa pritazliva vdaka muzickovi,to sa predsa tiez pocita...A JAK!:-))))
    Racan, uz mi tu neharas,na tom mam predsa ja patent:-)))
    publikované: 12.08.2009 15:14:47 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  36. Mata,Petula,Sygon,
    dik za navstevu:-)
    Vesper,fesanda,uz sa hlasim:-))
    Dia, ano,to je velice fasa pocit a ide to a nie ze nie,ake nikdy?tusim ta budem musiet presvedcit:-))...aaa, citit sa pritazliva vdaka muzickovi,to sa predsa tiez pocita...A JAK!:-))))
    Racan, uz mi tu neharas,na tom mam predsa ja patent:-)))
    publikované: 12.08.2009 15:16:32 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  37. ehm,
    vravim,blbne tu pripojenie,nie ze si niekto bude mysliet,ze som nametena,davam si len nealko pivo:-))
    publikované: 12.08.2009 15:18:03 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  38. prisla
    som sem spontanne sa ta dotknut a objat, ze vraj nemas tolko objati ako yettinka ;) :)
    publikované: 20.08.2009 21:55:28 | autor: kordelia (e-mail, web, autorizovaný)
  39. aaach,
    to je od teba pekneeee:-))))) dakujem:-) si moje prve blogove objatie,to ti nezabudnem (dufam), ale na premiery sa nezabuda,takze kebyze mi tu nahodou nastane objatiarska invazia,tak vedz,ze ty si bola moja prva:-)))
    publikované: 20.08.2009 22:05:15 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  40. bonnie, tak
    este raz na dobru nocku a boztek na nostek :*:))
    publikované: 20.08.2009 23:57:06 | autor: kordelia (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014