Bonnie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes Djangujem

lebo mi to sadlo.

Nemôžem sa dočkať až prídem a spustím si Djanga. Náhodou som ho započula v nejakej coverovke, preladil ma na chvíľu inam a napadlo mi, že ešte si chvíľu pohýčkam moju odpornú, debilnú, spleenovú náladu, lebo ju mám mať prečo a potom, keď prídem celá ozimená a nedobitá svetlom, hodím sa do horúcej vane zvláčnenej mandarinkovým olejom a nechám si sprchovať znechutenú dušu djangovou virtuozitou.   

S ľahkým pohŕdaním kukám na svoj nezrelý výplod, akože potrebujem na prepnutie do iného módu nejaké akustické barličky, však to máme v hlave, vo vlastnej moci, prepínať sa ako chceme, ale tak ďaleko ešte nie som a málokedy sa switchujem na hlavový povel. Lebo si to uľahčujem a nechám si helpovať akusticky, zmyslovo, pohybovo, mlsavo, opticky a čojaviem ako a navyše nie úplne vždy to funguje, lebo nie vždy sa trafím, čo by som chcela počuť, cítiť, robiť, mlsať,
vidieť a čojaviem čo, aby som sa preladila z negatívneho módu, ktorý ma z nejakého hlúpeho dôvodu prepadol a ja sa v ňom zvrhlícky plácam a cyklím, akoby som bola úchylný vedec a skúmala, ako taký blbý mód chutí.

Fakt sa už nemôžem dočkať, kedy mi tie tóny preniknú do hlavy a vyžehlia rozbúrené neuróny do učesanej formy a teším sa, až i preniknú do skeletu a svalov až sa bunky postupne roztancujú a budú mnou vrtieť a ja si budem poklepkávať prstami, podupkávať nohami, pokyvkávať hlavou, vlniťcelou chrbtičkou a presúvať sa z miesta na miesto tancujúcim
pohybom.

A možno, ale len možno, prídem konečne i na to, prečo zamietam všetky skvelé ponuky na rande. Však by som si ani nemusela vyberať a mohla isť na všetky. A ja, ani krava, nejdem na žiadne. Asi sa aj na o potrebujem vyladiť.

Ballans motto:
Djanguj,djanguj
vykrúcaj
moju depku
rozrúcaj




Len tak | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014